Mikrodermabrázió után

Mezopen

mezopen-logo, Mikrodermabrázió után
A dermarollerhez hasonlóan az MTS MezoPen is a kollagén indukciós terápiák közé sorolandó eljárás,mely jelenleg a leginnovatívabb eszköz hazánkban a bőrfiatalítás területén. A már jól ismert és kitűnő eredményeiről híres dermaroller tovább fejlesztett, gépesített változata, melynek használata egyszerű és biztonságos, valamint egy kezelés közben a vendég igényeinek és fájdalom érzetének megfelelően, észrevétlenül lehet a tű méretét is változtatni.

A készülékről és az eljárásról bővebb információt a www.mezopen.hu oldalon olvashat.

Mezoterápia

mezoterapia-logo, Mikrodermabrázió után
A tű nélküli mezoterápia egy olyan orvos-kozmetológiai eljárás, mely helyettesítheti a fájdalmas injekciós beavatkozásokat, hogy a hatóanyagok maradéktalanul tudjanak hasznosulni a bőr mélyebb rétegeiben is. Napjainkban a steril és tömény hatóanyagokat, a bőr mélyebb rétegeibe, közvetlenül a problémáért felelős sejtekhez, az invazív módokat kivéve kizárólag tű nélküli mezoterápiával juttathatjuk be. Így jóval eredményesebb hatást tudunk elérni, mint bármely más módszerrel (gyógyszerek szedése, krémezés, ultrahang, stb.). Már az első kezelés során látványos és tartós eredményeket érhetünk el, az arcfiatalítás, bőrfeszesítés, zsírbontás, stria, narancsbőr és a hajhullás területén. Mindemellett ez egy non-invazív eljárás és teljesen fájdalommentes.

Az eljárásról bővebben, a www.tunelkulimezoterapia.hu oldalon olvashat

Dermaroller

dermaroller-logo, Mikrodermabrázió után
A dermaroller egy olyan orvos-kozmetológiai, kollagén indukciós terápia,mely a bőr természetes öngyógyító mechanizmusát kihasználva segít az esztétikai bőrproblémák megoldásában.
Kiválóan alkalmazható aknék, hegek kezelésére,mély ráncok eltüntetésére és halványítására illetve striák eltüntetése,cellulit tüneteinek enyhítésére, a megereszkedett, petyhüdt bőr feszesítésére.

Az eljárásról bővebb információt a www.dermaroller.hu oldalon olvashat

Savas hámlasztás

acidpeeling, Mikrodermabrázió után
A savas hámlasztást nagyjából 10 éve, hogy alkalmazzák a kozmetikában és az esztétikai orvoslásban egyaránt. Az egyik leghatékonyabb módszernek tartják számon a bőr helyreállításának és megfiatalításának folyamatában.

Tudományos eredmények és tanulmányok azt igazolják, hogy a hámlasztás formái kitűnő megoldást nyújtanak számos bőrprobléma enyhítésében és megoldásában, valamint a bőr egészségének megőrzésében, fiatalos és esztétikus megjelenésének fenntartásában.

Az életkor előrehaladtával, a nem megfelelő életmódnak, különböző káros környezeti hatásoknak és a bőr természetes öregedési folyamatának köszönhetően a bőr veszít optimális hidratációjából, rugalmasságából. Az  elszarusodás folyamatának időtartama lelassul, melynek köszönhetően a bőr megvastagszik. Ennek következményeképpen a bőr fakó, hénytelen és érdes lesz illetve a felfelé haladó fiatal sejteket blokkolja.

A bőr fiatalságának megőrzésére és visszaállítására, valamint egyes bőrproblémára nyújt tökéletes megoldást a TKN Peels termékcsalád, melynek során eltávolítható a felhalmozódott keratinocytákból álló elhalt bőrréteg. Ezáltal azonnali bőrmegújulási folyamatot indít meg, hogy az alsóbb bőrrétegben található sejtek szabad utat kapnak a bőrfelszín felé haladó mozgásukhoz, valamint zsírsav termelődik a bőrben.

Az AHA savak a bőrfelszínt felfrissítik. A hámsejtek közötti kötéseket gyengítik, így azok között az összetartó erő jelentősen csökken. Gyorsabbá válik az elhalt sejtek leválása. A szaruréteg vékonyabb lesz. Fokozódik az anyagcsere a hám alatti rétegekben is. Az anyagcsere folyamatok javulása a fehérje szintézist is gyorsítja, regenerálódnak a rostok. A pigmentált szarusejteket kíméletesen leválasztják. Megszüntetik a hiperkeratózist, így a szőrtüszőkben kevesebb lesz a pangó faggyú. Javítják a bőr autogén sterilizációját.

Alkalmazás:

  • felületes ráncok kezelése,
  • bőrszerkezet javítás,
  • pigmentációs zavarok,
  • fénytelen, fakó, élettelen bőr kezelése,
  • fokozza a bőr kollagén termelődését,
  • napkárosodott bőr kezelése,
  • édes, megvastagodott bőr kezelése,
  • aknés tünetek kezelése,
  • aknés hegek eltávolítása.

Az eljárásról bővebb információt olvashat a www.savashamlasztas.hu oldalon